Igår tog vi oss igenom snöovädret och hem igen till Stockholm. Två och en halv mysiga dagar i Hudik gick snabbt och den mesta delen av tiden gick faktiskt åt till att vila upp sig. Träningen tog vi det lite lugnare med och vi höll oss till några små pass om kvällarna. Visserligen vart det en hel del för tjejen ändå med tanke på miljöombytet och allt, och det var trots allt inte bara jag som låg utslagen i soffan om kvällarna.

Men så var man i alla fall hemma igen. Och idag vaknade man.. redo för att dra vidare till Stockholm hundmässa! 
Ännu en efterlängtad hundmässa och visst är det alltid lika roligt att umgås med hundvänner, kolla på tävlingar, träffa folk och en massa olika hundar. Bouka slapp även i år vimlet av folk och istället åkte jag och Linnea lagom i tid till att freestylen körde igång.
Klass 3 ekipage hala högen, och arton par super duktiga hundar och förare körde gärnet på scenen! Taggade hundar, taggade förare och förväntansfull publik. Och nog var dom duktiga!Det vinnande ekipaget för i år blev slutligen Lilja Fredriksson och tollaren Goa, med ett fartfyllt, underhållande program!

Ja, freestylen var såklart ett måste att se.. och sen blev det även en hel del rundvandring mellan olika montrar. Såklart också en sväng förbi korvkiosken ;)
Helt klart en lyckad dag på mässan.. och bilder? Ja, det kommer såklart upp lite senare ikväll!
Nu ska vi ut en stund i det kalla..Leave a Reply.