Paulina

Picture
Mitt namn är Paulina. En tjej född 92, född och uppvuxen i Sollentuna. För tillfället studerar jag på Säbyholms Utbildningar, inriktning hund och student blir jag våren 2011. Därefter vågar jag inte säga exakt vad som kommer att hända. Planerna är att jobba ett år och sen börja läsa hundpsykologi.
Jag har ett starkt hundintresse och lägger en stor del av mitt liv på våran vardag och träningen. Det går inte många timmar under en dag som jag inte sitter och klurar på någonting nytt som antingen har med vardagen eller träningen att göra.
Jag är en ganska envis person och även väldigt målmedveten. Och när jag väl går in för någonting lägger jag oftast ner hela min energi på just det.  

Hundintresset har jag haft så länge jag kan minnas och längtan efter en liten krabat har bara vuxit med åren. Men då ingen i min familj hade det intresset som krävds och då situationen inte gav någon möjlighet fick jag nöja mig med att ta del av andras hundar. Ett sätt var att sätta upp lappar i hela området och varje dag gå och hoppas på att någon skulle ringa och vilja ha hjälp. Och när inte gav något resultat fick det istället bli dörr knackning. Det funkade i alla fall lite bättre.
Ja, trots att jag inte hade någon egen hund har hundar på olika sätt mer eller mindre alltid funnits i mitt liv.

När jag senare började på gymnasiumet växte intresset ytterligare och förhållanderna började plötsligt se annorlunda ut. Förhållanden som gjorde att drömmen faktiskt kunde bli till verklighet. Och så tillslut.. Ja, våren 2009 satt vi äntligen på väg hem från Kalmar med en lillet hår boll i bakluckan.
Och där med var hundlivet påbörjat.

Förutom hundintresset har jag även ett ganska stort foto intresse. Och då hund och fotografering är en väldigt rolig kombination hänger såklart också kameran ofta med på hundträningarna.