För tillfället går man i princip dygnet runt med torrfoder i fickorna. Alltid redo för träning. Ja, vi fortsätter att köra sten hårt på kontakt övningarna vid både hundmöten och läskiga-säker möten. Och nog går det frammåt! Super fin kontakt har hon fått och hon blir hela tiden lättare att bryta.. även okopplad vid hundmöten! Ja, det går helt enkelt jätte bra på den biten :) 
Och förutom kontakten på promenaderna är hon dessutom en helt annan hund under träning. En helt annan fokus på mig, och en helt annan arbets glädje. Och utan att det har varit något problem förrut märks det stora förändringar på min lilla underbara tiken! Ja, det här löpet har verkligen gjort verkligen ett och annat! :)

I morse hade man sov morgon.. alltså gott om tid att gå promenader och träna hund! En mysig promenad med ett litet snö monster blev det och så in till lite lydnad och trick träning på rummet. Nog är det väldigt tråkigt att agility planen är igen snöad.. men riktigt mysiga promenader blir det i alla fall. Och så klart.. visst ska vi allt få till en del agility träning även under den vita säsongen!.. ja, det där med kontakt fälten står högt upp på träningsplaneringen under vintern :)

Träningen idag gick i alla fall kanon.. och kontakt och arbetsglädje till hundra procent! Nu kan man väldigt snart backa runt helt! :)Leave a Reply.