Kvälls, eller rättare sagt nattrundan slutade som en kontakt, balans och lekövning. Inte skulle klockan stå ivägen för lite träning inte! Tanken var i och för sig att det skulle bli en liten kort runda och sen krypa ner i sängen. Men ja, planer går ju alltid att ändra lite på. Och fördelen med att träna mitt i natten är ju faktiskt att det inte är mer än lagom mycket störningar ute just då. I alla fall då man går promenaden på ett av dom mindre populära ställerna.

Veckans träning har för övrigt gått riktigt bra och arbets glädjen har varit på topp! Främst har vi fokuserat på läggandet under gång, fästa några komando ord och fifflat med lite trick. Läggandet under gång går frammåt, dock gjorde jag missen att upprepa lite för många gånger vilket istället resulterade med ett sättande istället för det fina läggandet på "ligg" komandot. Hm.. nja, tror inte riktigt att det skulle räcka till någon tio poängare ;)
Men vi fortsätter med vårat lägganden(i lite kortare pass).. och nästa vecka ligger även planerna på att lägga lite fokus på apportbocken.Leave a Reply.