Picture
..tokiga, underbara, älskade lilla hund. Över allt och ingenstans är precis vad man är för tillfället.. men ja, jag kan bara inte låta bli att älska den där höga svansen som hon har trots att hon hela tiden hon går runt och dunkar i precis allting med sin jätte tratt. Nej, tratten är inte borta än. Jag har försökt en liten stund både idag och igår men varje gång har resulterat med en extra rengöring av sporren(som fortfarande inte är helt återställd).. och så tratt på igen.

Dom långa promenaderna ligger alltså också fortfarande och väntar. Men trick blir det det i alla fall.. det kan man nästan inte klara sig utan! Och med jätte fina framsteg har vi faktiskt kommit en god väg på det tratt vänliga tricket "lipa". Och jag kan säga att det då låter lättare än vad det är att klicka precis vid rätt tillfälle ;) Men vi är då på god väg mot ett resultat!
När vi ändå pratar träning måste jag ju också lägga till att apportbocken har fungerat bättre än någonsin! Ja, nu håller hon den i munnen ända tills hon får ett klick. Här har vi verkligen ett moment som har mogna utan någon stor mängd träning. Men nu så.. nu är det allt god tid att köra igång på riktigt.. så fort tratten har lagts på hyllan.Leave a Reply.