Och så har Bouka testat på att ramla ner från bordet i labbet för första gången.. så kan det gå när man inte riktigt har koll på tassarna. Men inte var det någon stor sak! Nej, snabbt upp igen och nosa burkar! Där hade man nog en fördel då man har tränat mycket på att hoppa upp på ryggen och i famnen.. för visst, där har det då blivit en och annan miss ;)
Träningen i labbet gick i alla fall ganska så bra för övrigt.. dock blev det ett litet bakslag som drog ner hennes attityd lite. Men ett hyffsat bra avlsut fick vi till i alla fall! Klickern får nog vänta lite till ;)

På kvällen blev det promenad med Jessica och Boo. Full fart i skogen var det.. eller ja, egentligen så satt väll Bouka den största delen av tiden som fast klistrad vid Jessicas ficka. Godis fickan! Ja, hon testade allt från att studsa runt henne till att, ja varför inte försöka bita sig igenom fickan! Nej, den här tjejen är absolut inte matglad ;) En timme senare studsade fortfarande den lilla Bergern runt hennes fötter.

Imorgon ska i alla fall jag och Bouka vara "försöks elever" på kursen "specialsök för aktivering". Så visst lär det  bli labbträning i morgon med :)Stort grattis på födelsedagen Marius!

Här kommer några gamla bilder från i våras..
Picture
PictureLeave a Reply.