Idag får vi inte glömma att säga grattis till lilla Emil som fyller fem år. Så ett fyrfalligt leve.. och hurra, hurra, hurra.. hurra!

Idag följde faktiskt även jag och Bouka med på barnkalaset som hölls. Ett litet litet kalas, med aldeles lagom många gäster. Och tjejen skötte sig dessutom heelt perfekt! Låg så fint och avslappnat så och kopplade bort så gott som allt som hände runt om kring oss. Dessutom blev jag väldigt förvånad(egentligen överlycklig) när hon den här gången inte alls gjorde några flycktförsök då en av balongerna sprack :)

Men den största nya erfarenheten för dagen var nog ändå den nyinflyttade lilla cockervalpen. En liten trefärgad lurv på tre månader. Tuff, men inte helt hundra på hur man gör med främande hundar. Ja, tyvärr resulterade första mötet med en väldigt osäker valp som hysteriskt farde runt och skällde.. något som gjorde att Bouka snabbt satte en obehaglig-stämpel i pannan på honom. Nej, han var då inte det minsta söt enligt tjejen och fick minsan hålla sig på avstånd! Och ja, visst lärde han sig också att läsa henne ganska så snabbt. Och bara han höll sig inom ramarna gick det sedan hur fint som helst.

I morn kommer vi i alla fall tillbaka då det är här som årets nyårs firande kommer att vara.. och nog ska det bli intressant att se hur morgondagens andra möte kommer att se ut efter en natts valpsömn.
PictureLeave a Reply.