Imorse var man agility funkis på SoSu BK. Boukas bur var dock lite svår att få med sig på tåget, så den här gången åkte man iväg helt själv medan tjejen fick nöja sig med att vara hemma och springa med mamma. Riktigt skönt ska det bli när man har fixat det där körkortet.. ett problem mindre :)
I alla fall så var det full fart på klubben idag och ganska många agilityekipage i både medium och large klass. Roligt var det att dessutom få se några Berger på banan. Särkillt då det var lilla Lucy som tog hem segern i medium klassen :)

Men nu börjar jag fundera lite över vilken klass min hund egentligen kommer att hamna i. Kan det verkligen vara så att Bouka faktiskt blir en large hund trots allt?.. Ja, när jag satt och kollade på hundarna i de olika klasserna kändes det faktiskt som att hennes storlek är mer åt dom små large kelpiesarnas håll än dom ännu mindre medium hundarnas. Till och med Bergerna som här gick i medium klassen kändes mycket mindre än min lilla tik. Så ja, lite intressant ska det bli att se vart tjejen faktiskt hamnar. Men vi hoppas såklart att jag såg helt galet och att hon blir en medium hund ändå ;)
Picture
PictureLeave a Reply.