Picture
Jag har massa saker på hjärnan just nu.. stadga, släppkomando, kontaktfält.. nationellt prov osv. Massa saker som ska göras.
Just nu utnyttjar vi bland annat matdagsen till att träna släppkomandot "okej", vilket så småningom också kommer att bli släppkomandot vid kontaktfälten.

Idag har man gjort något helt nytt.. något ohundligt som man verkligen aldrig trodde skulle kunna hända. Skulle jag stå framför en filmkamera! Tydligen.. och idag var det inspelning som gällde. Ingen stor grej, utan en film som kommer att medverka i utbildningen för framtida psykologer. Men som sagt.. helt klart en ny upplevelse. Och roligt var det! 
Så ja, idag har det alltså blivit en lite annorlunda dag.

Förutom filminspelning har det såklart även blivit tid över till promenader i kylan.. och lite trick träning hann vi också med innan vi for iväg till inspelningen! Dessutom har vi passat på att lägga ett kort, kort spår idag på bara några meter. Något som vi gör allt för sällan(!) och dagens lilla övning var såklart mer än uppskattad av tjejen. Nosen var igång på hundratio!

Men men.. nu blir det i alla fall sängen för oss båda. I morgon blir det tidig morgon och komunalt tillbaka till skolan. Så ja, det bara att hoppas på att bussarna inte sviker oss :)
Leave a Reply.